REDPLUS+η Νο1 εταιρεία Branding & Digital Marketing
REDPLUS+ η Νο1 εταιρεία Branding & Digital Marketing
Τηλέφωνο:+30 2661 800 000

Γνωρίστε μας

Γνωρίστε μας Redplus digital marketing agency redplus.gr

Είμαστε εμείς με ονοματεπώνυμο και ιδιότητα ...

Η REDPLUS+ δεν είναι μια απρόσωπη εταιρεία. Οι πελάτες μας, μας γνωρίζουν με το όνομα και το επώνυμό μας ένα προς ένα. Από την διοίκηση μέχρι και τις ομάδες εργασίας είμαστε περήφανοι για τα χαμόγελα που εισπράττουμε καθημερινά μέσα από τις συνεργασίες μας με μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις.

Ό,τι κάνουμε καθοδηγείται από ένα σύνολο αξιών που όχι μόνο καθορίζουν την εταιρική μας κουλτούρα, αλλά επηρεάζουν επίσης τον τρόπο συμπεριφοράς μας σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Αυτές οι βασικές αξίες είναι ο τρόπος με τον οποίο μετράμε την εσωτερική επιτυχία και διασφαλίζουμε ότι όλα τα μέλη της ομάδας ευθυγραμμίζονται με το όραμά μας.

Ως επιτυχημένη εταιρεία στην Ελλάδα, μοναδική μας αποστολή είναι το να ανταποδώσουμε το ίδιο πάθος και τη γνώση που χρησιμοποιήσαμε για την ανάπτυξη και την κλιμάκωση του δικού μας brand REDPLUS+ στους πελάτες μας. Υπάρχουμε για να συνεργαζόμαστε, να στηρίζουμε και να μεγαλώνουμε μαζί με παθιασμένους επιχειρηματίες που χτίζουν καταπληκτικά brands με ιδέες και καινοτομία όπως εμείς.

Ας συστηθούμε ...

Γνωρίστε τα 4 κύρια στελέχη της εταιρείας μας και οδηγούς των ομάδων μας.
σπύρος ανδριώτης redplus

Ανδριώτης Σπύρος

Πρόεδρος & υπεύθυνος ανάπτυξης , σχεδιασμού εταιρικών σημάτων (brands) / Google Certification

καββαδία έφη redplus

Καββαδία Έφη

Στέλεχος διοίκησης εταιρείας, οργάνωση & εποπτεία

βάσω χειράκη redplus

Χειράκη Βάσω

Φωτογράφος, blogger & δημιουργικό (digital marketing)

maria argalia redplus developer

Αργαλιά Μαρία

Εξυπηρέτηση πελατών & γραφείο διεύθυνσης

Δημιουργικότητα και στρατηγική

Είμαστε μια δημιουργική και στρατηγική εταιρεία branding & digital marketing. Πριν αφήσουμε τη φαντασία μας ελεύθερη στην δημιουργία, εφαρμόζουμε μια δόση πειθαρχημένης στρατηγικής σκέψης. Μπαίνουμε κάτω από το κέλυφος της εκάστοτε επωνυμίας, της αγοράς και του κοινού-στόχου. Κάνουμε πλήρη χρήση όλης της διαθέσιμης ποσοτικής και ποιοτικής έρευνας, αποκτούμε μια βαθιά κατανόηση όλων των σχετικών θεμάτων πριν ακόμα ξεκινήσουμε ένα έργο.

Αυτό το στάδιο της διαδικασίας οδηγεί συχνά σε καινοτόμες ιδέες που στέλνουν τη δημιουργικότητά μας σε συναρπαστικές, απροσδόκητες κατευθύνσεις. Δεν πρόκειται για σχέδια χωρίς ουσία και περιεχόμενο, αλλά για δημιουργίες που βασίζονται σε στέρεες, βασισμένες σε στοιχεία ιδέες.

Ως στρατηγικά εστιασμένη δημιουργική εταιρεία στην Ελλάδα,  στην REDPLUS+ επιτυγχάνουμε τη σωστή ισορροπία μεταξύ σκέψης, δημιουργίας και κυρίως, διαχείρισης. Με αποτελεσματικές διαδικασίες εργασίας που δίνουν προτεραιότητα στις ανάγκες των πελατών μας, τηρούμε τις προθεσμίες και τους προϋπολογισμούς.

Σε κοιτάζουμε στα μάτια

Πάντα ανεξάρτητοι και αντικειμενικοί, προσπαθούμε πάντα να βλέπουμε τα θέματα από τη σκοπιά των πελατών μας. Ταυτόχρονα, λαμβάνουμε υπόψη τον αντίκτυπο των δημιουργικών μας λύσεων στους υπαλλήλους των πελατών μας, στους επιχειρηματικούς εταίρους και σε άλλα ενδιαφερόμενα μέρη. Σκεφτόμαστε περιμετρικά. Με αυτόν τον τρόπο, προσθέτουμε την κοινή λογική και τη λογική μας στην δημιουργικότητα. Το σημαντικότερο είναι ότι αξιοποιούμε επίσης την τεχνολογία, ζωτικής σημασίας για όλες τις πτυχές της εργασίας μας. Στρατηγική branding. Ψηφιακός σχεδιασμός. Επικοινωνίες μάρκετινγκ . Branding. Όποια και αν είναι η δημιουργική μας εργασία, δημιουργούμε στενές και αρμονικές εργασιακές σχέσεις με τους πελάτες μας.

redplus top brandng compant greece 2023
redplus top adv company 2023
redplus top consulting greece 2023
redplus top research company 2023 greece
redplus top stategy company 2023 greece
cma rp 2

Η πρόκλησή σου έγινε αποδεκτή.

Η REDPLUS+ θα λύσει τα προβλήματά σου στην αναζήτηση Google, την διαχείριση του εταιρικού σου προφίλ, την ανάπτυξη, το ψηφιακό μάρκετινγκ και την προώθηση του branding. Είμαστε η καλύτερη εταιρεία ψηφιακού μάρκετινγκ & branding στην κατηγορία μας και εντυπωσιάζουμε πάντα τους πελάτες με τα αποτελέσματα και την εξυπηρέτηση πελατών 5 αστέρων.

Θέλεις να συνεργαστούμε;
Άφησέ μας το τηλέφωνό σου να σε καλέσουμε δωρεάν.

( Από την στιγμή που θα λάβουμε το αίτημα στις εργάσιμες ημέρες και ώρες θα σε καλέσουμε εντός 10 – 30 λεπτών από τον αριθμό 2661 800 000)


google premier partner 2023 rdp
hubspot partner rp
semrush partner rp
bing partner rp
moz partner rp
meta partner rp