REDPLUS+η Νο1 εταιρεία Branding & Digital Marketing
REDPLUS+ η Νο1 εταιρεία Branding & Digital Marketing
Τηλέφωνο:+30 2661 800 000

Κατασκευή ιστοσελίδων

Κατασκευή ιστοσελίδων Redplus digital marketing agency redplus.gr

Κατασκευή ιστοσελίδων με μετατροπές πωλήσεων

Οι καλύτεροι ιστότοποι απαιτούν συχνά πολύπλοκες γνώσεις για την κατασκευή τους, αλλά θα πρέπει να είναι εύκολοι στη χρήση και τη διαχείριση. Στην REDPLUS+, η εμπειρία του χρήστη είναι η πρώτη μας προτεραιότητα—τόσο για τον τελικό χρήστη που επισκέπτεται τον ιστότοπο όσο και για το άτομο που συνδέεται για να τον διατηρήσει.

Δημιουργική αφήγηση. Πλήρες στοχευμένο περιεχόμενο. Ψηφιακό μάρκετινγκ.

Προσελκύουμε επισκέπτες με περιεχόμενο που βασίζεται σε ιστορίες … Μια εταιρεία πρέπει να πει μια καλή ιστορία για να δημιουργήσει μια ισχυρή αφήγηση για την επιχείρησή της, να αυξήσει τη ζήτηση προϊόντων και να προωθήσει τη δέσμευση. Αυτό κάνουμε εμείς για εσένα. Το δημιουργικό τμήμα της REDPLUS+ παράγει εξατομικευμένα κείμενα που δελεάζουν τους χρήστες και τους κάνουν να θέλουν να γίνουν μέρος του brand αγοράζοντας το προϊόν ή την υπηρεσία σου.

Η αξιοπιστία δημιουργεί εμπιστοσύνη. Η εμπιστοσύνη οδηγεί τη δράση.

Οι μελέτες δείχνουν ότι οι επισκέπτες στον ιστότοπό σου μπορούν να αποφασίσουν εάν θα παραμείνουν ή θα φύγουν σε μόλις 50 χιλιοστά του δευτερολέπτου (50 ms). Δεν παίρνουν αυτή την απόφαση εν ριπή οφθαλμού. Παίρνουν την απόφαση σε ⅓ εν ριπή οφθαλμού !

Μήπως ο ιστότοπος φταίει γι αυτή την απόφαση;

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι οι αποφάσεις αγοράς καθορίζονται από την αξιοπιστία. Η έρευνα των καταναλωτών έχει δείξει ότι η εμπιστοσύνη πρώτης εντύπωσης συσχετίζεται με σχεδόν 50% αύξηση στην αγοραστική συμπεριφορά. Αυτά τα ευρήματα ισχύουν εξίσου για εταιρείες που πωλούν ρούχα και εταιρείες που πωλούν τεχνολογική υποδομή ή υπηρεσίες. Η αξιοπιστία διαμορφώνει την αντίληψη και οδηγεί τα έσοδα. Εδώ είναι που πολλές εταιρείες τεχνολογίας υστερούν στην επωνυμία τους γιατί δεν δίνουν αξία στο περιεχόμενο αλλά μόνο στην ομορφιά.

Το χάσμα αξιοπιστίας της επωνυμίας

Η αξιοπιστία είναι πολύτιμη ειδικά επειδή είναι δύσκολο να πλαστογραφηθεί. Όταν έχεις αξιοπιστία, σηματοδοτεί στους πιθανούς πελάτες ότι είσαι αξιόπιστος αλλά και ότι είστε σταθερός και προβλέψιμος. (ασφαλής επιλογή). Το να έχεις μια αξιόπιστη επωνυμία σημαίνει ότι οι πελάτες σου ξέρουν τι να περιμένουν να λάβουν για αυτό που χρειάζονται. Η επωνυμία σου πρέπει να μεταφέρει ότι γνωρίζει τις ανάγκες του πελάτη. Ειδικά για τις νεοφυείς επιχειρήσεις και τις αναπτυσσόμενες εταιρείες τεχνολογίας που θέλουν να πραγματοποιήσουν πωλήσεις σε εταιρικούς λογαριασμούς, η φήμη της επωνυμίας θα υπόκειται σε αυστηρό έλεγχο. 

Στην REDPLUS+ η κατασκευή ιστοσελίδων είναι μια πολύπλοκη διαδικασία branding και μάρκετινγκ. Το αισθητικό κομμάτι είναι εγγυημένο αλλά δεν φέρνει επιτυχία ή πωλήσεις χωρίς ποιοτικό περιεχόμενο. Δημιουργούμε όλο το story των κειμένων με πρωτότυπο περιεχόμενο για να παράγει λέξεις κλειδιά αναζήτησης.

Εφόσον οι στοχευμένες λέξεις κλειδιά καταργήθηκαν από το 2014 η Google έχει επιβάλει μεγάλα και στοχευμένα κείμενα branding με συγκεκριμένα μοτίβα και πλήθος λέξεων. 

Για εσένα που χρειάζεται ποιότητα, αισθητική και εμπειρία χρήστη στην ιστοσελίδα σου, η REDPLUS+ είναι μονόδρομος αφού είμαστε η 1η εταιρία στην Ελλάδα που δίνουμε ποιοτικό branding περιεχόμενο και αισθητική στον τελικό χρήστη.

 

Στην REDPLUS+ μπορούμε και προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες digital marketing με σχεδιασμό, παρακολούθηση και ενημέρωση σε κάθε προωθητική ενέργεια. Διαθέτουμε τόσο τις γνώσεις ακολουθώντας όλες τις εξελίξεις των μηχανών αναζήτησης και τις τάσεις (βλέπε πιστοποιήσεις), όσο και την εμπειρία ανάπτυξης των brands.

Η πρόκλησή σου έγινε αποδεκτή.

Η REDPLUS+ θα λύσει τα προβλήματά σου στην αναζήτηση Google, την διαχείριση του εταιρικού σου προφίλ, την ανάπτυξη, το ψηφιακό μάρκετινγκ και την προώθηση του branding. Είμαστε η καλύτερη εταιρεία ψηφιακού μάρκετινγκ & branding στην κατηγορία μας και εντυπωσιάζουμε πάντα τους πελάτες με τα αποτελέσματα και την εξυπηρέτηση πελατών 5 αστέρων.

Θέλεις να συνεργαστούμε;
Άφησέ μας το τηλέφωνό σου να σε καλέσουμε δωρεάν.

( Από την στιγμή που θα λάβουμε το αίτημα στις εργάσιμες ημέρες και ώρες θα σε καλέσουμε εντός 10 – 30 λεπτών από τον αριθμό 2661 800 000)


google premier partner 2023 rdp
hubspot partner rp
semrush partner rp
bing partner rp
moz partner rp
meta partner rp
redplus top brandng compant greece 2023
redplus top adv company 2023
redplus top consulting greece 2023
redplus top research company 2023 greece
redplus top stategy company 2023 greece
cma rp 2