REDPLUS+η Νο1 εταιρεία Branding & Digital Marketing
REDPLUS+ η Νο1 εταιρεία Branding & Digital Marketing
Τηλέφωνο:+30 2661 800 000

Η φιλοσοφία μας

η φιλοσοφία μας Redplus digital marketing agency redplus.gr

Πιστεύουμε ότι η επιχειρηματική αξία του ψηφιακού κόσμου προέρχεται από τους ανθρώπους και μέσω των ανθρώπων αναπτύσσεται.

Στην REDPLUS+ η αποστολή μας είναι να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες σου. Είτε η επιχείρησή σου είναι μια πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου είτε μια επιχείρηση μικρού, μεσαίου ή και μεγάλου μεγέθους, η ομάδα μας παρέχει το υψηλότερο επίπεδο επικοινωνίας και αντιμετωπίζει την επιχείρησή σου σαν να ήταν δική μας.

Εκτιμούμε τη διαφάνεια σε όλη τη δουλειά που κάνουμε, όπως και οι πελάτες μας. Ποτέ δεν θα χρειαστεί να αναρωτηθείς ποιες εργασίες έχουν προγραμματιστεί και ποιες γίνονται τώρα. Τα πλάνα μας είναι όλα ανοιχτά και πλήρως διαθέσιμα στους πελάτες μας. Κάθε μήνα, κάθε τρίμηνο, η ομάδα σας παρέχει ενημέρωση, ώστε να γνωρίζεις ακριβώς ποιες είναι οι εργασίες μας, και επιπλέον, παρέχουμε έναν οδικό χάρτη SEO για όλες τις εργασίες μας σε πραγματικό χρόνο. Αντιμετωπίζουμε τους πελάτες μας όπως θα θέλαμε να μας φέρονται. Είναι απλό.

Ο επαγγελματισμός είναι βασική αξία για οτιδήποτε κάνουμε στην REDPLUS+. Από την επικοινωνία μέσω email έως τις φυσικές συναντήσεις μας, η REDPLUS+ διασφαλίζει ότι κάθε επαφή με την με εσένα ή την ομάδα σου έχει προετοιμαστεί εκ των προτέρων και πληροί τα υψηλά πρότυπα επαγγελματισμού μας. Στόχος μας είναι να έχουμε τους κατάλληλους ανθρώπους επαγγελματικής και συμβουλευτικής υποστήριξης. Όταν προσλαμβάνεις την REDPLUS+, προσλαμβάνεις έναν συνεργάτη στον οποίο μπορείς να βασιστείς για να σε βοηθήσει στην ανάπτυξη της επιχείρησής σου..

Όσον αφορά την υποβολή αναφορών, πιστεύουμε ότι θα πρέπει να έχεις καθαρές αναφορές που να σου παρέχουν πρακτικά δεδομένα που χρειάζεσαι για να λάβεις αποφάσεις για την επιχείρησή σου. Πρέπει να γνωρίζεις ποια κανάλια οδηγούν στις πωλήσεις. Παρέχουμε συνοπτικές αναφορές των KPI που έχουν μεγαλύτερη σημασία για  την επιχείρησή σου, σε μια μορφή που είναι εύκολο να την διαβάσεις. Είτε η επιχείρησή σου έχει επισκεψιμότητα από οργανική αναζήτηση είτε από πληρωμένες καμπάνιες, η REDPLUS+ θα σε βοηθήσει να μάθεις τι λειτουργεί και τι όχι .

Για να παρέχουμε στους πελάτες μας μια σαφή πορεία προς την επιτυχία, παραμένουμε ενημερωμένοι με τις τελευταίες τάσεις και καινοτομίες, εξερευνούμε διάφορες τακτικές μάρκετινγκ και τις δοκιμάζουμε μέσω των εσωτερικών μας καμπανιών για να προσδιορίσουμε ποιες στρατηγικές θα έδιναν τα καλύτερα αποτελέσματα.

Ξέρουμε πώς να σου προσφέρουμε περισσότερους δυνητικούς πελάτες γιατί το κάνουμε για εμάς κάθε μήνα. Η εξειδικευμένη ομάδα εσωτερικού μάρκετινγκ μας δημιουργεί σχεδόν όλους τους δυνητικούς πελάτες μέσω οργανικών αποτελεσμάτων αναζήτησης.

Με περισσότερες επιχειρήσεις να αγκαλιάζουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό μήνα με το μήνα, χρειάζεσαι μια αξιόπιστη εταιρεία μάρκετινγκ που μπορεί να σε βοηθήσει να πλοηγηθείς σε αυτό το μεταβαλλόμενο τοπίο. Στην REDPLUS+, έχουμε δει και βιώσει πώς έχει εξελιχθεί η ψηφιακή αγορά με τα χρόνια. Από μικρές και μεγάλες ενημερώσεις αλγορίθμων έως εξελίξεις που βασίζονται σε νέες πλατφόρμες, παρακολουθούμε στενά τα πάντα για να προωθήσουμε την επιχείρησή σου μπροστά από τον ανταγωνισμό.

Η πρόκλησή σου έγινε αποδεκτή.

Η REDPLUS+ θα λύσει τα προβλήματά σου στην αναζήτηση Google, την διαχείριση του εταιρικού σου προφίλ, την ανάπτυξη, το ψηφιακό μάρκετινγκ και την προώθηση του branding. Είμαστε η καλύτερη εταιρεία ψηφιακού μάρκετινγκ & branding στην κατηγορία μας και εντυπωσιάζουμε πάντα τους πελάτες με τα αποτελέσματα και την εξυπηρέτηση πελατών 5 αστέρων.

Θέλεις να συνεργαστούμε;
Άφησέ μας το τηλέφωνό σου να σε καλέσουμε δωρεάν.

( Από την στιγμή που θα λάβουμε το αίτημα στις εργάσιμες ημέρες και ώρες θα σε καλέσουμε εντός 10 – 30 λεπτών από τον αριθμό 2661 800 000)


google premier partner 2023 rdp
hubspot partner rp
semrush partner rp
bing partner rp
moz partner rp
meta partner rp