REDPLUS+η Νο1 εταιρεία Branding & Digital Marketing
REDPLUS+ η Νο1 εταιρεία Branding & Digital Marketing
Τηλέφωνο:+30 2661 800 000

Film & Animation

Film & Animation Redplus digital marketing agency redplus.gr

Animation for Marketing

Κάνε την επικοινωνία μάρκετινγκ πιο αποτελεσματική με κινούμενα βίντεο.

Τα κινούμενα σχέδια είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά εργαλεία για να αφηγηθείς την ιστορία της επωνυμίας σου με εντυπωσιακό τρόπο. Το animation προσφέρει συναισθήματα. Ζωγραφίζει μια εικόνα. Τα κινούμενα βίντεο μεταμορφώνουν ακόμη και τις πιο αφηρημένες ιδέες σε όμορφο βίντεο που προσελκύει και μετατρέπει.

Τα κινούμενα σχέδια λένε ιστορίες που κολλάνε.

Το 2022, το μέσο εύρος προσοχής μειώθηκε από 12 δευτερόλεπτα σε μόλις οκτώ δευτερόλεπτα. Η μεγαλύτερη πρόκληση για κάθε έμπορο είναι να τραβήξει την προσοχή του υποψήφιου πελάτη και να αξιοποιήσει στο έπακρο τον χρόνο που αφιερώνει στην αλληλεπίδραση με την επωνυμία. Τα βίντεο κινουμένων σχεδίων παραδίδουν με επιτυχία το βασικό σας μήνυμα σε λιγότερο από δέκα δευτερόλεπτα, διατηρώντας παράλληλα το κοινό σας αφοσιωμένο και ψυχαγωγημένο.

Ποιες μάρκες χρησιμοποιούν κινούμενα σχέδια ως μέρος της στρατηγικής μάρκετινγκ περιεχομένου τους;

Δεν υπάρχει καλύτερο εργαλείο για να ξεπεράσουμε τα όρια της φαντασίας μας από το animation στον γρήγορο, ψηφιακό κόσμο. Υπάρχουν πολλές επιχειρήσεις που ενσωμάτωσαν κινούμενα σχέδια ως μέρος της στρατηγικής μάρκετινγκ περιεχομένου τους – που κυμαίνονται από επεξηγηματικά βίντεο επί τόπου έως προηγμένες επιδείξεις προϊόντων και διαφημίσεις κινουμένων σχεδίων στην τηλεόραση..

Στην REDPLUS+ βοηθάμε τους έξυπνους επαγγελματίες του μάρκετινγκ να μεταφέρουν σύνθετα μηνύματα αξέχαστα. Σε αντίθεση με τη δημοφιλή πεποίθηση, τα κινούμενα σχέδια δεν προορίζονται αποκλειστικά για εθνικές τηλεοπτικές διαφημίσεις.

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις κινούμενα σχέδια για να συμπληρώσεις τις δραστηριότητές σου στο ψηφιακό μάρκετινγκ, όπως καμπάνιες επί πληρωμή, (οι επεξηγήσεις βίντεο μπορούν να αυξήσουν το ποσοστό μετατροπών έως και 80%). Τα κινούμενα βίντεο μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν ως μέρος της στρατηγικής των μέσων κοινωνικής δικτύωσης για την αύξηση της αφοσίωσης – στην πραγματικότητα, το ⅓ όλων των διαδικτυακών δραστηριοτήτων δαπανάται παρακολουθώντας βίντεο. Το SaaS και οι εταιρείες τεχνολογίας μπορούν να αξιοποιήσουν με επιτυχία τη δύναμη του δημιουργικού βίντεο για να επιδείξουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στην πράξη, κάτι που μπορεί να είναι ιδιαίτερα επωφελές για όσους εργάζονται με πολύπλοκες τεχνολογίες.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείς να χρησιμοποιήσεις κινούμενο περιεχόμενο για μάρκετινγκ – εάν χρειάζεστε έμπνευση, έλα σε επαφή με την ομάδα μας για μια συνομιλία χωρίς υποχρέωση.

Στη REDPLUS+, παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες animation για μεγάλες και μικρές εταιρείες. Ως στούντιο κινουμένων σχεδίων με πλήρεις υπηρεσίες, φροντίζουμε για τα πάντα – από την αρχική ενημέρωση έως τη δημιουργία ιστορίας και από την ανταλλαγή ιδεών για να πραγματοποιηθούν στην οθόνη.

Η κατανόηση, το πάθος, η τέχνη και η αγάπη για την αφήγηση μεγάλων ιστοριών είναι οι βασικές αξίες που στηρίζουν ό,τι κάνουμε.

Η ομάδα κορυφαίων καλλιτεχνών μας αξιοποιεί την πιο πρόσφατη τεχνολογία για να παράγει κινούμενα βίντεο μάρκετινγκ που έχουν αντίκτυπο. Κάθε καρέ των κινούμενων σχεδίων μας σχεδιάζεται στο χέρι για να ταιριάζει στη μοναδική προσωπικότητα της επωνυμίας σας και να αντικατοπτρίζει την ιστορία που έχει σημασία. Μαζί δημιουργούμε κινούμενα βίντεο υψηλής ποιότητας και φροντίζουμε ιδιαίτερα να συγκινούν τους θεατές με τρόπο που να έχει τη μεγαλύτερη επιρροή για εσάς.

Λόγος για να προσθέσεις κινούμενα σχέδια στο μίγμα μάρκετινγκ περιεχομένου σου …

Το 2023 το 90% των χρηστών του ίντερνετ προτιμά να βλέπει διαφημιστικά βίντεο για την προώθηση ενός προϊόντος ή μιας υπηρεσίας διότι τα θεωρεί πιο γρήγορα, έξυπνα και διασκεδαστικά.

Η πρόκλησή σου έγινε αποδεκτή.

Η REDPLUS+ θα λύσει τα προβλήματά σου στην αναζήτηση Google, την διαχείριση του εταιρικού σου προφίλ, την ανάπτυξη, το ψηφιακό μάρκετινγκ και την προώθηση του branding. Είμαστε η καλύτερη εταιρεία ψηφιακού μάρκετινγκ & branding στην κατηγορία μας και εντυπωσιάζουμε πάντα τους πελάτες με τα αποτελέσματα και την εξυπηρέτηση πελατών 5 αστέρων.

Θέλεις να συνεργαστούμε;
Άφησέ μας το τηλέφωνό σου να σε καλέσουμε δωρεάν.

( Από την στιγμή που θα λάβουμε το αίτημα στις εργάσιμες ημέρες και ώρες θα σε καλέσουμε εντός 10 – 30 λεπτών από τον αριθμό 2661 800 000)


google premier partner 2023 rdp
hubspot partner rp
semrush partner rp
bing partner rp
moz partner rp
meta partner rp