REDPLUS+η Νο1 εταιρεία Branding & Digital Marketing
REDPLUS+ η Νο1 εταιρεία Branding & Digital Marketing
Τηλέφωνο:+30 2661 800 000

Google Reviews & Business

Google Reviews & Business Redplus digital marketing agency redplus.gr

Κριτικές Google My Business: Insights για την επιχείρησή σου

Οι πελάτες δύσκολα μπορούν να αγνοήσουν τις κριτικές και τις αξιολογήσεις του Google My Business όταν αναζητούν εταιρείες και προϊόντα στο διαδίκτυο. η πλατφόρμα έχει γίνει απαραίτητη για την εμπειρία του πελάτη.

Τι είναι οι κριτικές του Google My Business;

Το Google My Business είναι μια πλατφόρμα που βοηθά τους χρήστες να βρίσκουν τοπικές εταιρείες. λειτουργεί από το Google LCC, το οποίο προσφέρει τη δυνατότητα δημοσίευσης και διαχείρισης ενός προφίλ για εμφάνιση σε άτομα που αναζητούν τα συγκεκριμένα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους.

Το Google My Business βοηθά τις επιχειρήσεις να προσεγγίσουν νέους πελάτες έχοντας πρόσβαση διαχειριστή σε ένα δημόσιο προφίλ που περιέχει όλες τις προσφορές της επιχείρησης. Οι χρήστες μπορούν εύκολα να βρουν την τοποθεσία, τα στοιχεία επικοινωνίας, τον ιστότοπο, τις ώρες λειτουργίας και τις ερωτήσεις και απαντήσεις. Ωστόσο, η κύρια χρήση αυτής της πλατφόρμας είναι η αξιολόγηση εταιρειών και η ανάγνωση των απόψεων πελατών που είχαν ήδη εμπειρία με την εταιρεία. Η ανταλλαγή απόψεων είναι απαραίτητη για τις εταιρείες, καθώς αποτελούν κρίσιμο μέρος της εμπειρίας του πελάτη και της απόφασης να προσλάβουν μια εταιρεία.

Ποια είναι η ποιότητα των καταχωρίσεων στο Google My Business;

Το Google My Business θα επαληθεύσει τα στοιχεία σου στέλνοντάς σου μια ταχυδρομική κάρτα από την Google στη διεύθυνση που δήλωσες. Αυτή η ταχυδρομική κάρτα περιέχει έναν κωδικό που εισάγεις στο Google My Business. Μόλις επιβεβαιώσεις αυτόν τον κωδικό, η εταιρεία σου θα είναι ορατή. Αυτή η επαλήθευση μπορεί να γίνει επίσης με αριθμό κινητό ή email ή video.

Δεδομένου ότι ο έλεγχος ταυτότητας πραγματοποιείται μέσω μιας ταχυδρομικής κάρτας που αποστέλλεται στην επαγγελματική διεύθυνση των εταιρειών που θέλουν να εγγραφούν ή άλλων ιδιωτικών τρόπων επικοινωνίας, η εμπιστοσύνη των πελατών στο Google My Business είναι εξαιρετική.

Το Google My Business είναι δωρεάν;

Ναι, η εταιρεία σου μπορεί να εγγραφεί στο Google My Business δωρεάν και να αλλάξει και να προσαρμόσεις τις καταχωρίσεις σου επίσης δωρεάν. Με τη δωρεάν εφαρμογή Google Maps για συσκευές Android και iOS, μπορείς ακόμη και να έχεις πρόσβαση και να ενημερώνεις την καταχώρισή σου ενώ βρίσκεσαι εν κινήσει.

Ποιες υπηρεσίες προσφέρει το Google My Business;

Το Google My Business σου προσφέρει μια ολόκληρη σειρά υπηρεσιών που παρέχουν πραγματική προστιθέμενη αξία για την εταιρεία σου και τις οποίες μπορείς να διαμορφώσεις γρήγορα και εύκολα χρησιμοποιώντας τον πίνακα ελέγχου του GMB. 

Τι προσφέρει η υπηρεσία μας Google my business για επιχειρήσεις;

Το Google my business είναι πολύ σημαντικό για την εύρεση και την ανάπτυξη της κάθε επιχείρησης στο διαδίκτυο καθώς έχει μια πληθώρα εργαλείων που δίνουν το βήμα γνώμης αλλά και επικοινωνίας στους χρήστες.

Ο χρόνος που χρειάζεται για την προώθηση και την ανάπτυξη της εκάστοτε εταιρείας μέσα από το προφίλ Google my business είναι μεγάλος και πολύτιμος. Γι αυτό το λόγο η REDPLUS+ αναλαμβάνει την πλήρη διαχείριση των επαγγελματικών προφίλ δίνοντας την ποιότητα στους χρήστες και τον χρόνο στην εταιρεία να μπορέσει να αναπτύξει το προφίλ της χωρίς λάθη και αστοχίες.

Συνοπτικά εργαζόμαστε στους παρακάτω τομείς:

 1. Βελτιστοποίηση προφίλ με ενημερωμένα στοιχεία επικοινωνίας και διορθώσεις.
 2. Διαχείριση με απάντηση αξιολογήσεων (κριτικών)
 3. Σβήσιμο ψεύτικων κριτικών και αθέμιτου ανταγωνισμού
 4. Προσθήκη φωτογραφιών επιχείρησης
 5. Αφαίρεση ψεύτικων ή άσχετων φωτογραφιών με την επιχείρηση
 6. Προσθήκη νέων δημοσιεύσεων 
 7. Προσθήκη και διαχείριση εκδηλώσεων
 8. Προσθήκη και διαχείριση προϊόντων
 9. Προσθήκη και διαχείριση υπηρεσιών
 10. Σύνδεση με το google merchant center
 11. Σύνδεση με τους ιστότοπους ή το e-shop της εταιρείας
 12. Λήψη και ανάλυση στατιστικών στοιχείων
 13. Διαφήμιση προφίλ στους χάρτες google

Επαναφορά επιχειρηματικού προφίλ Google από αναστολή

Στην REDPLUS+ έχουμε την δυνατότητα να διορθώσουμε και να επικοινωνήσουμε άμεσα με την Google για την επαναφορά του επαγγελματικού προφίλ που έχει τεθεί σε αναστολή.

Έχουμε ήδη επαναφέρει με επιτυχία δεκάδες επαγγελματικά προφίλ τουριστικών καταλυμάτων και υπηρεσιών τουρισμού που μπήκαν σε αναστολή μέσα στην σεζόν. 

Εάν θέλεις να βελτιώσεις την κατάταξή σου στα αποτελέσματα αναζήτησης στο Google, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε περισσότερες εμφανίσεις του προφίλ σου στο Google My Business και περισσότερα κλικ, τότε πρέπει να βελτιστοποιήσεις για να διατηρήσεις την καταχώριση της εταιρείας σου. Η Google προτιμά τα προφίλ Google My Business με πλήρεις και λεπτομερείς πληροφορίες.

Με μια πλήρη εικόνα της εταιρείας σου, π.χ. η Google μπορεί να διασφαλίσει ότι η εταιρεία σου είναι σχετική με μια αναζήτηση, όπως το ωράριο λειτουργίας, την τοποθεσία σου και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σου, και να την ταξινομήσει ανάλογα. Όπως η Google διαθέτει αλγόριθμους για την κατάταξη των διαφημίσεων και των ιστότοπών της, έχει επίσης έναν αλγόριθμο για την κατάταξη των εταιρικών προφίλ του Google My Business. 

Μεταξύ όλων των μηχανών αναζήτησης, η Google έχει πλέον μερίδιο αγοράς 86% στις διαδικτυακές αναζητήσεις μέσω υπολογιστή. Το μερίδιο αγοράς της Αναζήτησης Google είναι ακόμη μεγαλύτερο εάν κάνεις αναζήτηση χρησιμοποιώντας κινητές συσκευές: εδώ, το μερίδιο αγοράς της Αναζήτησης Google είναι σχεδόν 98%. 

Στην REDPLUS+ διαθέτουμε τον μηχανισμό λειτουργίας και ανάπτυξης των επιχειρηματικών προφίλ GOOGLE

Η πρόκλησή σου έγινε αποδεκτή.

Η REDPLUS+ θα λύσει τα προβλήματά σου στην αναζήτηση Google, την διαχείριση του εταιρικού σου προφίλ, την ανάπτυξη, το ψηφιακό μάρκετινγκ και την προώθηση του branding. Είμαστε η καλύτερη εταιρεία ψηφιακού μάρκετινγκ & branding στην κατηγορία μας και εντυπωσιάζουμε πάντα τους πελάτες με τα αποτελέσματα και την εξυπηρέτηση πελατών 5 αστέρων.

Θέλεις να συνεργαστούμε;
Άφησέ μας το τηλέφωνό σου να σε καλέσουμε δωρεάν.

( Από την στιγμή που θα λάβουμε το αίτημα στις εργάσιμες ημέρες και ώρες θα σε καλέσουμε εντός 10 – 30 λεπτών από τον αριθμό 2661 800 000)


google premier partner 2023 rdp
hubspot partner rp
semrush partner rp
bing partner rp
moz partner rp
meta partner rp