REDPLUS+η Νο1 εταιρεία Branding & Digital Marketing
REDPLUS+ η Νο1 εταιρεία Branding & Digital Marketing
Τηλέφωνο:+30 2661 800 000

Αφαίρεση ποινών κατάταξης Google

Αφαίρεση ποινών Google Redplus digital marketing agency redplus.gr

Αφαίρεση ποινών. Τι είναι οι ποινές Google και τι σημαίνουν;

Μάλλον γνωρίζεις τις ποινές στον επαγγελματικό αθλητισμό. Εάν ένας παίκτης κάνει κάτι αντιαθλητικό ή παραβιάζει τους κανόνες του παιχνιδιού, συχνά τιμωρείται για τις πράξεις του. Ανάλογα με το πόσο σοβαρή είναι η παράβαση, μπορεί ακόμη και να αφαιρεθούν από το παιχνίδι ή να τεθούν σε αναστολή από το παιχνίδι για κάποιο χρονικό διάστημα.

Οι ποινές της Google μοιάζουν πολύ με τις αθλητικές ποινές. Στον πυρήνα τους, έχουν σχεδιαστεί για να τιμωρούν ιστότοπους που έχουν κάνει κάτι λάθος. Αυτές οι ποινές δεν επιβάλλονται πάντα με μη αυτόματο τρόπο και μπορεί να επηρεάσουν ιστότοπους που δημιουργήθηκαν από εκείνους που δεν είχαν ιδέα τι έκαναν λάθος, αλλά μπορούν να επηρεάσουν σημαντικά την απόδοση ενός ιστότοπου στα αποτελέσματα αναζήτησης — και όχι μόνο. Σε ολόκληρο το brand !

Τι είναι η ποινή της Google;

Οι ποινές Google είναι τιμωρίες ή αρνητικές επιπτώσεις που βλάπτουν την κατάταξη Google ενός ιστότοπου ή ακόμη και τους αφαιρούν εντελώς από τα αποτελέσματα αναζήτησης. Εάν η Google υποπτεύεται ότι ένας ιστότοπος παραβίασε τις πολιτικές της ή χρησιμοποιεί τακτικές SEO «black hat», ενδέχεται να επιβάλει ποινή. Η Google επιβάλλει ποινές χειροκίνητα αλλά και αλγοριθμικά.

Μια ποινή της Google σημαίνει πρόβλημα

Η ποινή της Google σημαίνει ότι ο ιστότοπός σου είτε δεν εμφανίζεται πλέον στα αποτελέσματα αναζήτησης είτε ότι η κατάταξή σου για τις στοχευμένες λέξεις-κλειδιά έχει μειωθεί δραματικά. Όταν ο ιστότοπός σου τιμωρείται από την Google, το κοινό-στόχος σου δεν μπορεί να σε βρει. Και όταν είσαι αόρατος (-η) στο κοινό-στόχο σου, η επισκεψιμότητα και τελικά τα έσοδά σου μειώνονται.

Μπορεί να συμβεί σε οποιονδήποτε ιστότοπο. Μια ποινή της Google μπορεί να είναι αποτέλεσμα καλοπροαίρετων και ειλικρινών προσπαθειών για τη βελτίωση της κατάταξης του ιστότοπού σου. Αλλά από τη στιγμή που λάβεις μια ποινή από την Google, δεν είναι εύκολο να επαναφέρεις την καλή σου κατάταξη και να επιστρέψεις στις καλές μέρες στην Google.

Η REDPLUS+ μπορεί να σε βοηθήσει να ανακτήσεις την κατάταξη από μια ποινή ή περισσότερες της Google. Έχουμε μια ειδική ομάδα που θα ελέγξει τον ιστότοπό σου και θα κάνει τις απαραίτητες αλλαγές για να σε φέρει ξανά στην κορυφή των αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης.

Δεν έχεις λάβει ποινή από την Google, αλλά θέλεις να είσαι ασφαλείς; Οι ειδικοί μας ομάδα ενημερώνεται καθημερινά για τους διαρκώς μεταβαλλόμενους αλγόριθμους της Google, ώστε ο ιστότοπός σου να είναι πάντα σε καλή κατάσταση και να μην κινδυνεύει να βγει από τα αποτελέσματα αναζήτησης.

Ως κορυφαία εταιρεία στην Ελλάδα με υπηρεσία ανάκτησης ποινών της Google, γνωρίζουμε τι αρέσει να βλέπουν οι μηχανές αναζήτησης. Η υπηρεσία μας αφαίρεσης ποινών έχει σχεδιαστεί ειδικά για να  επαναφέρει τον κάθε ιστότοπο σωστά, ώστε να μπορεί να εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης και η επιχείρησή σου να συνεχίσει να αναπτύσσεται.

Γιατί οι ιστότοποι λαμβάνουν κυρώσεις από την Google;

Η δουλειά της Google είναι να παρέχει τα πιο σχετικά αποτελέσματα αναζήτησης. Από την άποψη της Google, κάθε ιστότοπος που προσπαθεί να χειραγωγήσει τα αποτελέσματα αναζήτησης βλάπτει το προϊόν Google. Η Google δεν θα ήταν Google εάν επέστρεφε μη χρήσιμα αποτελέσματα ή έδινε στους χρήστες της μια αρνητική εμπειρία, έτσι;

Η ποινή της Google είναι το αποτέλεσμα ενός εξαιρετικά εξελιγμένου, συνεχώς μεταβαλλόμενου αλγόριθμου που χρησιμοποιεί η Google για την ανίχνευση και την επιθεώρηση ιστοτόπων. Ενώ υπάρχουν ορισμένες συγκεκριμένες ενέργειες που μπορούν να οδηγήσουν σε άμεσες κυρώσεις που επιβάλλονται από έναν υπάλληλο της Google, υπάρχουν άλλες που δεν διαφημίζονται δημόσια ή κάποιες που μπορούν να οδηγήσουν σε μείωση της κατάταξης που συμβαίνει με την πάροδο του χρόνου. Αυτό γίνεται για την προστασία της Google από ιστότοπους που προσπαθούν να το ξεπεράσουν ή να χειραγωγήσουν περαιτέρω τα αποτελέσματά της.

Ενεργοποιήσεις ποινής της Google

Παρακάτω αναφέρουμε τους κυριότερους λόγους που η Google “τιμωρεί” τους ιστότοπους με ποινές κατάταξης.

  1. Ποιότητα domain (μεγάλα domain ή domain με παύλες) – Ποινή ποιότητας
  2. Ποιότητα server (shared ή vps servers με χιλιάδες ιστοσελίδες πάνω) – Ποινή ποιότητας
  3. Αρχιτεκτονική ιστοσελίδας (responsive design, ταχύτητα, πρόσθετα, ελεύθερη πρόσβαση robot) – Ποινή σχεδιασμού
  4. Ποιοτικό περιεχόμενο (πλήθος περιεχομένου, σελίδων, σχετικότητας, μοναδικότητας) – Ποινή περιεχομένου
  5. Σύνδεσμοι μέσα στα κείμενα χωρίς λόγο – Ποινή ποιότητας
  6. Ανακατευθύνσεις – Ποινή ποιότητας
  7. Ανταποδοτικοί σύνδεσμοι – Ποινή ποιότητας
  8. Κακόβουλο λογισμικό – Ποινή ασφαλείας
  9. Περιττά widget (όπως ρολόγια, καιρός κτλπ) – Ποινή ποιότητας
  10. SEO ιστότοπου – Ποινή ποιότητας & Αρχιτεκτονικής
  11. Σελίδες φορτωμένες με άσχετες λέξεις-κλειδιά
  12. Σελίδες γεμάτες με λέξεις κλειδιά
  13. Εμπειρία χρήστη – Ποινή ποιότητας

Πολλές από τις ποινές είναι μόνιμες εάν ο ιστότοπος δεν ανασχεδιαστεί από την αρχή,  Η Google αγαπά την απλότητα όσο άσχημο κι αν ακούγετε γιαυτό και δεν υποστηρίζει τα custom website αφού θέλει τον κώδικα ανοιχτό για τα robot της.

Πώς η εταιρεία μας ανακτά την θέση ενός ιστότοπου από μια ποινή της Google;

Η κατάργηση των ποινών της Google δεν είναι πάντα εύκολη. Είναι σημαντικό να γνωρίζεις ότι υπάρχουν δύο είδη κυρώσεων: χειροκίνητες και αλγοριθμικές.

Οι μη αυτόματες ποινές επιβάλλονται από έναν υπάλληλο της Google. Τις περισσότερες φορές δίνονται όταν διαπιστωθεί ότι ο ιστότοπός σας κάνει κάτι ενάντια στους Όρους Παροχής Υπηρεσιών της Google. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει μόλυνση από ιό, cloaking, ανακατευθύνσεις ή αγορά συνδέσμων. Όταν λαμβάνετε μια μη αυτόματη ποινή, απευθυνόμαστε κατευθείαν στην Google για να αναπροσαρμόσει τον ιστότοπό, δηλαδή, να τον τοποθετήσει ξανά στα αποτελέσματα της μηχανής αναζήτησης αφού διορθώσουμε τα σφάλματα.

Από την άλλη, μια αλγοριθμική ποινή συμβαίνει αυτόματα, χωρίς χειροκίνητη παρέμβαση της Google και συμβαίνει καθημερινά.

Αυτά είναι συχνά το αποτέλεσμα μιας αλλαγής αλγορίθμου που έχει σχεδιαστεί για να ταξινομεί τους ιστότοπους υψηλότερης αξίας από αυτούς με ασθενέστερο περιεχόμενο ή συνάφεια.

Οι αλγοριθμικές ποινές, όπως το Panda, το Penguin και το Hummingbird, ενδέχεται να επηρεάσουν ιστότοπους που έχουν λεπτό ή διπλό περιεχόμενο, αντίγραφο γεμάτο λέξεις-κλειδιά, αργούς χρόνους φόρτωσης ή έλλειψη εισερχόμενων συνδέσμων. Με αυτό το είδος ποινής, ο ιστότοπος συνεχίζει να υπάρχει στην αναζήτηση αλλά πολύ χαμηλότερα στην κατάταξη.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διάγνωση και την κατάργηση της ποινής σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Η ειδική μας ομάδα στην REDPLUS+ μπορεί να εντοπίσει και να αντιστρέψει την ποινή του ιστότοπου, και να διορθώσει όλες τις αστοχίες ανεβάζοντας την ποιότητα ψηλά.

Δεν είναι πάντα πέναλτι (ποινή)

Ακριβώς επειδή ο ιστότοπός σου χάνει την κατάταξη στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης δεν σημαίνει αυτόματα ότι έχεις πάρει ποινή από την Google. Ο ανταγωνισμός σου αυξάνεται καθημερινά και ο τρόπος με τον οποίο η Google κατατάσσει τους ιστότοπους αλλάζει συνεχώς.

Όταν νομίζεις ότι μπορεί να έχεις πάρει μια ποινή Google, στην πραγματικότητα, μπορεί να χρειάζεσαι βελτιωμένες μεθόδους βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης.

Εάν υποψιάζεσαι ότι ο ιστότοπός σου έχει επηρεαστεί από ποινή, η REDPLUS+ θα ελέγξει τον ιστότοπό σου για να διαπιστώσει εάν αυτό ισχύει όντως. Εάν πραγματικά έχει ποινές, θα λάβουμε άμεσα μέτρα για να επαναφέρουμε τον ιστότοπό σου στην μέγιστη ποιότητα των ρομπότ της Google. 

Με πολυετή πείρα στο ψηφιακό μάρκετινγκ και με τους πιο καλύτερους επαγγελματίες στην ομάδα μας, μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι ο ιστότοπός σου θα κυριαρχεί στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης και ότι θα λαμβάνεις τον υψηλότερο όγκο της πιο εξειδικευμένης επισκεψιμότητας, διατηρώντας παράλληλα την ασφάλεια σου από τις ποινές της Google. 

Η πρόκλησή σου έγινε αποδεκτή.

Η REDPLUS+ θα λύσει τα προβλήματά σου στην αναζήτηση Google, την διαχείριση του εταιρικού σου προφίλ, την ανάπτυξη, το ψηφιακό μάρκετινγκ και την προώθηση του branding. Είμαστε η καλύτερη εταιρεία ψηφιακού μάρκετινγκ & branding στην κατηγορία μας και εντυπωσιάζουμε πάντα τους πελάτες με τα αποτελέσματα και την εξυπηρέτηση πελατών 5 αστέρων.

Θέλεις να συνεργαστούμε;
Άφησέ μας το τηλέφωνό σου να σε καλέσουμε δωρεάν.

( Από την στιγμή που θα λάβουμε το αίτημα στις εργάσιμες ημέρες και ώρες θα σε καλέσουμε εντός 10 – 30 λεπτών από τον αριθμό 2661 800 000)


google premier partner 2023 rdp
hubspot partner rp
semrush partner rp
bing partner rp
moz partner rp
meta partner rp
redplus top brandng compant greece 2023
redplus top adv company 2023
redplus top consulting greece 2023
redplus top research company 2023 greece
redplus top stategy company 2023 greece
cma rp 2