REDPLUS+η Νο1 εταιρεία Branding & Digital Marketing
REDPLUS+ η Νο1 εταιρεία Branding & Digital Marketing
Τηλέφωνο:+30 2661 800 000

Ιστοσελίδα για Airbnb

Ιστοσελίδα για Airbnb Redplus digital marketing agency redplus.gr

Καταλύματα Airbnb. Η ιστοσελίδα για Airbnb αλλάζει τα δεδομένα της εμπειρίας booking.

Παγκόσμια εκατομμύρια επιχειρήσεις χρησιμοποιούν τις πλατφόρμες Airbnb, Booking για την επαφή των ταξιδιωτών και την μίσθωση των καταλυμάτων για τις διακοπές τους. ΟΜΩΣ. Δυο σημαντικοί παράγοντες αλλάζουν τους κανόνες της αγοράς στην μίσθωση καταλυμάτων Airbnb.

Από την μία πλευρά η Google ποτέ δεν ήθελε την παροχή υπηρεσιών μέσω πλατφορμών όπως το Airbnb και Booking καθώς χάνει μερίδιο διαφήμισης οπότε και έχει αναπτύξει ανταγωνιστικά εργαλεία στο περιβάλλον της όπως το Google Hotels, Google travels και διαδραστικά κουμπιά στα επιχειρηματικά προφίλ Google my business. Η google ωθεί τους ιδιοκτήτες καταλυμάτων να δημιουργήσουν την δική τους ιστοσελίδα με ποιοτικό περιεχόμενο και όλα εκείνα τα εργαλεία και τις πληροφορίες που χρειάζεται ο ταξιδιώτης για να κάνει κράτηση στο κατάλυμα. Η φόρμα και η δυνατότητα κράτησης μέσα από την ιστοσελίδα δίνει την δυνατότητα στην Google να κάνει boost στην μηχανή αναζήτησης μέσω στου Book button.

Το τυράκι της Google για να μην έχεις πλατφόρμα κρατήσεων αλλά δικό σου website έρχεται με την πληθώρα λειτουργιών διαφήμισης που παρέχει η Google για τα καταλύματα και φυσικά την ανάπτυξη στην οργανική αναζήτηση. 

Από την άλλη πλευρά οι ιδιοκτήτες των καταλυμάτων έχουν να αντιμετωπίσουν ένα κόστος κρατήσεων άνω των 15% ανα κράτηση μέσα από τις γνωστές πλατφόρμες, έτσι σιγά σιγά καθημερινά βλέπουν την ανάγκη της δημιουργίας brand των καταλυμάτων και ιστοσελίδας με δυνατότητα κρατήσεων.

Στην REDPLUS+ αναλαμβάνουμε εξ ολοκλήρου την δημιουργία brand και ιστοσελίδας airbnb για την προώθηση των καταλυμάτων και τις κρατήσεις   των ταξιδιωτών πελατών.

Στατιστικά πλέον άνω του 82% των ταξιδιωτών αναζητούν από τις γνωστές πλατφόρμες στην αναζήτηση του google κριτικές, πληροφορίες και dedicate κράτηση σε καλύτερη τιμή.

Τα πλεονεκτήματα της ιστοσελίδας για καταλύματα Airbnb είναι;

  • Αύξηση αναγνωρισιμότητας brand
  • Οργανική αναζήτηση google
  • Δυνατότητα κράτησης χωρίς προμήθειες
  • Δυνατότητα επικοινωνίας χωρίς μεσάζοντες
  • Δυνατότητα διαφήμισης και προώθησης ψηλά στον ανταγωνισμό
  • Δυνατότητα στρατηγικής μάρκετινγκ & προσφορών 
  • Δυνατότητα στρατηγικών backend τον χειμώνα

Η ομάδα μας κατασκευάζει ποιοτικές ιστοσελίδες για Airbnb με πλήρες ποιοτικό και μοναδικό περιεχόμενο με  Advance SEO. Εγγυόμαστε για το αποτέλεσμα στην οργανική αναζήτηση αφού τα κείμενά μας παράγουν λέξεις κλειδιά που η Google έχει ως κύριο κανόνα ποιότητας.

Το ψηφιακό μάρκετινγκ επηρεάζει την προώθηση επιχειρήσεων με πολλούς τρόπους. Παρέχει μεγαλύτερη ευελιξία και ακρίβεια στην επικοινωνία με το κοινό, επιτρέποντας την εξατομίκευση των μηνυμάτων και την προσαρμογή στα ενδιαφέροντα και τις ανάγκες των καταναλωτών. Επιπλέον, παρέχει στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα να μετρήσουν και να αναλύσουν τα αποτελέσματα των καμπανιών τους, προσφέροντας στοιχεία για την αποτελεσματικότητα και τη βελτίωσή τους. Επίσης, το ψηφιακό μάρκετινγκ επιτρέπει στις επιχειρήσεις να φτάσουν σε ευρύτερο κοινό και να επικοινωνήσουν με πελάτες που βρίσκονται σε διάφορες γεωγραφικές περιοχές, επεκτείνοντας έτσι το πεδίο τους σε νέες αγορές και δυνατότητες ανάπτυξης.

Στην REDPLUS+ μπορούμε και προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες digital marketing με σχεδιασμό, παρακολούθηση και ενημέρωση σε κάθε προωθητική ενέργεια. Διαθέτουμε τόσο τις γνώσεις ακολουθώντας όλες τις εξελίξεις των μηχανών αναζήτησης και τις τάσεις (βλέπε πιστοποιήσεις), όσο και την εμπειρία ανάπτυξης των brands.

 

Η πρόκλησή σου έγινε αποδεκτή.

Η REDPLUS+ θα λύσει τα προβλήματά σου στην αναζήτηση Google, την διαχείριση του εταιρικού σου προφίλ, την ανάπτυξη, το ψηφιακό μάρκετινγκ και την προώθηση του branding. Είμαστε η καλύτερη εταιρεία ψηφιακού μάρκετινγκ & branding στην κατηγορία μας και εντυπωσιάζουμε πάντα τους πελάτες με τα αποτελέσματα και την εξυπηρέτηση πελατών 5 αστέρων.

Θέλεις να συνεργαστούμε;
Άφησέ μας το τηλέφωνό σου να σε καλέσουμε δωρεάν.

( Από την στιγμή που θα λάβουμε το αίτημα στις εργάσιμες ημέρες και ώρες θα σε καλέσουμε εντός 10 – 30 λεπτών από τον αριθμό 2661 800 000)


google premier partner 2023 rdp
hubspot partner rp
semrush partner rp
bing partner rp
moz partner rp
meta partner rp