REDPLUS+η Νο1 εταιρεία Branding & Digital Marketing
REDPLUS+ η Νο1 εταιρεία Branding & Digital Marketing
Τηλέφωνο:+30 2661 800 000

Κατασκευή Ιστοσελίδων Κέρκυρα

Κατασκευή Ιστοσελίδων Κέρκυρα με advance local SEO

Η εταιρία μας σε αντίθεση με τον ανταγωνισμό είναι συμβατή 100% με τους κανόνες δημοσιότητας της Google τόσο στο περιεχόμενο, την ποιότητα όσο και στις τεχνικές branding και digital marketing. Είμαστε απόλυτα ανταγωνιστικοί και αφοσιωμένοι στο στόχο της κάθε εταιρίας για την αναγνωρισιμότητα.

Στην REDPLUS+ δεν θεωρούμε τίμιο να εξαρτάται ο πελάτης από την εταιρία μας με την κατασκευή ιστοσελίδας custom πληρώνοντας πολλά χρήματα και εγκλωβίζοντας τον σε μια διαδικασία κοστοβόρα με συνδρομές για ενημερώσεις κτλπ

Έτσι δουλεύουμε μόνο wordpress με τέτοιον τρόπο που κάθε επιχείρηση θα μπορεί να έχει τον πλήρη έλεγχο χωρίς κινδύνους και κόστη για ενημερώσεις καλής λειτουργίας.

Όλα τα τουριστικά νησιά και οι ταξιδιωτικοί προορισμοί έχουν διαφορά τόσο στο στήσιμο ενός ιστότοπου όσο και στην στρατηγική του μάρκετινγκ. Η κατασκευή ιστοσελίδων για την Κέρκυρα έχει μια ιδιαιτερότητα, μεγάλο ανταγωνισμό τόσο μέσα όσο και έξω από αυτήν, Γι αυτό το λόγο το στοχευμένο περιεχόμενο είναι το κλειδί για την επιτυχία του κάθε ιστότοπου που απευθύνεται στους τουρίστες που έρχονται στο νησί της Κέρκυρας.

Κατανόηση της σημασίας του τοπικού SEO που κάνουμε

1. Είμαστε ειδικοί στο προχωρημένο SEO με πιστοποιήσεις

Το τοπικό SEO είναι ζωτικής σημασίας για επιχειρήσεις που στοχεύουν σε μια συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή. Σας βοηθά να εμφανίζεστε εμφανώς στα αποτελέσματα τοπικής αναζήτησης και σας συνδέει με πιθανούς πελάτες στην περιοχή σας. Βελτιστοποιώντας τον ιστότοπό σας για τοπικό SEO, αυξάνετε την προβολή σας και οδηγείτε στοχευμένη επισκεψιμότητα στην επιχείρησή σας. Αυτό είναι ιδιαίτερα πολύτιμο για καταστήματα, εστιατόρια, car rental, apartments, hotels και παρόχους υπηρεσιών που βασίζονται στην τοπική πελατεία.

Το τοπικό SEO διαφέρει από το παραδοσιακό SEO στο ότι εστιάζει σε λέξεις-κλειδιά που βγαίνουν από το περιεχόμενο συγκεκριμένης τοποθεσίας και στόχευση τοπικών ερωτημάτων αναζήτησης. Όταν κάποιος αναζητά ένα προϊόν ή μια υπηρεσία σε μια συγκεκριμένη τοποθεσία, οι μηχανές αναζήτησης προσπαθούν να προσφέρουν τα πιο σχετικά αποτελέσματα με βάση τη συγκεκριμένη τοποθεσία. Εφαρμόζοντας τοπικές στρατηγικές SEO, μπορείτε να αυξήσετε τις πιθανότητές σας να εμφανιστείτε σε αυτά τα τοπικά αποτελέσματα αναζήτησης.

Αυτό είναι σημαντικό επειδή οι μελέτες δείχνουν ότι οι χρήστες προτιμούν συχνά να επισκέπτονται ή να αγοράζουν από επιχειρήσεις που βρίσκονται κοντά στην τοποθεσία τους. Το τοπικό SEO σάς βοηθά να προσεγγίσετε αυτούς τους πιθανούς πελάτες τη στιγμή που αναζητούν ενεργά τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας. Βοηθά στη δημιουργία προβολής στην κοινότητά σας και στην καθιέρωση της επιχείρησής σας ως τοπική αρχή.

Επιπλέον, το τοπικό SEO σάς επιτρέπει να ανταγωνίζεστε αποτελεσματικά με άλλες επιχειρήσεις στην περιοχή σας. Βελτιστοποιώντας τον ιστότοπό σας και την παρουσία σας στο διαδίκτυο για τοπική αναζήτηση, μπορείτε να ξεπεράσετε τους ανταγωνιστές σας και να κατακτήσετε μεγαλύτερο μερίδιο της τοπικής αγοράς. Είναι ένα ισχυρό εργαλείο για την αύξηση της αναγνωρισιμότητας της επωνυμίας, τη βελτίωση της εμπιστοσύνης των πελατών και, τελικά, την ενίσχυση των εσόδων σας.

Συνοπτικά, η κατανόηση της σημασίας του τοπικού SEO είναι ζωτικής σημασίας για επιχειρήσεις με τοπικό κοινό-στόχο. Βοηθά στην αύξηση της ορατότητας, στην προσέλκυση τοπικών πελατών και στην ενίσχυση του ανταγωνιστικού σας πλεονεκτήματος. Με τη βελτιστοποίηση του ιστότοπού σας και την ψηφιακή παρουσία για τοπική αναζήτηση, μπορείτε να συνδεθείτε αποτελεσματικά με την κοινότητά σας και να αναπτύξετε την επιχείρησή σας.

2. Κάνουμε δημιουργία τοπικά εστιασμένων μεταδεδομένων

Όταν πρόκειται για τη βελτιστοποίηση του ιστότοπού σας για τοπικό SEO, μια κρίσιμη πτυχή είναι η δημιουργία τοπικά εστιασμένων μεταδεδομένων. Τα μεταδεδομένα αναφέρονται στις ετικέτες HTML που παρέχουν πληροφορίες για την ιστοσελίδα σας στις μηχανές αναζήτησης . Προσαρμόζοντας τα μεταδεδομένα σας ώστε να περιλαμβάνουν πληροφορίες για συγκεκριμένες τοποθεσίες, μπορείτε να βελτιώσετε σημαντικά την προβολή του ιστότοπού σας στα αποτελέσματα τοπικής αναζήτησης.

Δημιουργούμε μοναδικές και περιγραφικές ετικέτες τίτλου για κάθε σελίδα στον ιστότοπό σας, ενσωματώνοντας σχετικές λέξεις-κλειδιά και την τοποθεσία σας. Αυτό όχι μόνο βοηθά τις μηχανές αναζήτησης να κατανοήσουν το περιεχόμενο της σελίδας σας, αλλά και εμφανίζει ένα συναρπαστικό απόσπασμα στους χρήστες στα αποτελέσματα αναζήτησης. Γράφουμε συνοπτικές αλλά πειστικές μετα -περιγραφές που συνοψίζουν το περιεχόμενο της σελίδας σας και προσελκύουν τους χρήστες να κάνουν κλικ. Συμπεριλαμβανομένης της τοποθεσίας σας, μαζί με τις σχετικές λέξεις -κλειδιά, μπορούν να βοηθήσουν στην προσέλκυση τοπικών επισκεπτών. κ.α.

3. Γράφουμε Υψηλής Ποιότητας και Σχετικό Περιεχόμενο έχοντας κατά νου το τοπικό SEO σας και το brand

Η σύνταξη υψηλής ποιότητας και σχετικού περιεχομένου έχοντας κατά νου το τοπικό SEO σημαίνει τη δημιουργία περιεχομένου ιστότοπου που είναι πολύτιμο τόσο για το κοινό-στόχο όσο και για τις μηχανές αναζήτησης, με ιδιαίτερη έμφαση στην τοπική συνάφεια.

Προσδιορίζουμε τις λέξεις-κλειδιά και τις φράσεις που είναι πιθανό να αναζητήσουν οι τοπικοί χρήστες όταν αναζητούν προϊόντα ή υπηρεσίες στην περιοχή σας. Χρησιμοποιήστε εργαλεία έρευνας λέξεων-κλειδιών για να βρείτε συναφείς και συγκεκριμένους όρους για την τοποθεσία. Αναπτύσσουμε  αποκλειστικές σελίδες προορισμού για κάθε τοποθεσία που εξυπηρετείτε ή θέλετε να στοχεύσετε. Βελτιστοποιούμε αυτές τις σελίδες με τοπικές λέξεις-κλειδιά σε τίτλους, επικεφαλίδες και σε όλο το περιεχόμενο για να υποδείξετε τη συνάφειά τους με τις τοπικές αναζητήσεις. 

Συμπεριλαμβάνουμε συγκεκριμένες λεπτομέρειες σχετικά με τις τοποθεσίες σας στο περιεχόμενό σας. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει την αναφορά κοντινών ορόσημων, πόλεων, γειτονιών ή τοπικών όρων για να δείξετε τη σύνδεσή σας με την τοπική κοινότητα. Προσαρμόζουμε το περιεχόμενό σας για να αντιμετωπίσετε τις συγκεκριμένες προκλήσεις ή επιθυμίες του τοπικού σας κοινού. Χρησιμοποιούμε τοπικά παραδείγματα, μελέτες περιπτώσεων ή μαρτυρίες για να δείξετε την κατανόησή σας για τις μοναδικές ανάγκες τους.

Το τοπικό SEO για κάθε ιστοσελίδα που κατασκευάζουμε για την Κέρκυρα έχει δεκάδες παράγοντες ποιότητας και κατάταξης.

Κατασκευή Ιστοσελίδων Κέρκυρα redplus

δημιουργούμε με στόχευση ανταγωνισμού

REDPLUSΚατασκευή ιστοσελίδας στην Κέρκυρα από την REDPLUS+

Στην Κέρκυρα δραστηριοποιούμαστε ήδη στην κατασκευή ιστοσελίδων για ενοικιάσεις αυτοκινήτων (car rental) με σύστημα κρατήσεων, ιστοσελίδες για vip airport transfers, hotels, apartments, καταλύματα airbnb, εστιατόρια, ταβέρνες, ενοικιάσεις σκαφών, τουριστικά μαγαζιά κ.α.  

Τρέχουμε διαφημίσεις και εργαλεία αξιολόγησης από τουλάχιστον 8 διαφορετικά κανάλια. Έχουμε αναπτύξει ένα ισχυρό δίκτυο που μπορούμε να αναλάβουμε από την πιο μικρή επιχείρηση έως και πολυεθνικές εταιρείες.

Για την κατασκευή ιστοσελίδων στην Κέρκυρα η REDPLUS+ είναι η μοναδική εταιρία που λειτουργεί με τις τεχνικές της Google και 100% responsive ιστοσελίδες ....