REDPLUS+η Νο1 εταιρεία Branding & Digital Marketing
REDPLUS+ η Νο1 εταιρεία Branding & Digital Marketing
Τηλέφωνο:+30 2661 800 000

Η ενημέρωση του νέου μηχανισμού κριτικών Google ολοκληρώθηκε – Τι πρέπει να γνωρίζετε

Η ενημέρωση του νέου μηχανισμού κριτικών Google ολοκληρώθηκε – Τι πρέπει να γνωρίζετε

Η ενημέρωση του νέου μηχανισμού κριτικών Google ολοκληρώθηκε – Τι πρέπει να γνωρίζετε

Η Google ολοκλήρωσε την κυκλοφορία της τελευταίας αλλαγής ενημέρωσης Συστήματος Κριτικών . Οι μελλοντικές ενημερώσεις του συστήματος αναθεώρησης δεν θα ανακοινώνονται πλέον, επειδή οι αλγόριθμοι που τροφοδοτούν το Σύστημα Κριτικών θα ενημερώνονται με τακτικό και συνεχή ρυθμό.

ΝΕΟ – Σύστημα Κριτικών

Το σύστημα Κριτικών της Google είναι ένα σύστημα που χρησιμοποιείται ως μέρος μιας ομάδας αλγορίθμων που μαζί παράγουν αποτελέσματα αναζήτησης. Το Σύστημα Κριτικών τίθεται σε ισχύ κατά την κατάταξη του περιεχομένου που σχετίζεται με κριτικές και των ερωτημάτων αναζήτησης.

Ο σκοπός του συστήματος κριτικών είναι να κατατάξει το περιεχόμενο στην πρώτη θέση. Η Google έχει δημοσιεύσει οδηγίες για να βοηθήσει τους εκδότες να κατανοήσουν τι είδους περιεχόμενο προσπαθεί να κατατάξει το Σύστημα Κριτικών.

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η καθοδήγηση της Google δεν είναι μια λίστα παραγόντων κατάταξης, αλλά μάλλον γενικές συμβουλές σχετικά με το είδος του περιεχομένου που προσπαθεί να κατατάξει η Google, ώστε οι εκδότες να έχουν μια καλύτερη ιδέα.

Η γενική καθοδήγηση της Google σχετικά με το σύστημα κριτικών σημειώνει:

«Το σύστημα κριτικών στοχεύει στην καλύτερη επιβράβευση των κριτικών υψηλής ποιότητας, του περιεχομένου που παρέχει διορατική ανάλυση και πρωτότυπη έρευνα και είναι γραμμένο από ειδικούς ή ενθουσιώδεις που γνωρίζουν καλά το θέμα».

Ολοκληρώθηκε η διάθεση του συστήματος Google Reviews 12.2023

Η ενημέρωση συστήματος κριτικών ανακοινώθηκε στις 8 Νοεμβρίου 2023 και ολοκληρώθηκε η κυκλοφορία στις 7 Δεκεμβρίου 2023 στις 9:21 Τυπική ώρα Ειρηνικού.

Η Google ενημέρωσε τον Πίνακα ελέγχου κατάστασης αναζήτησης με την ακόλουθη σημείωση :

“Η διάθεση ολοκληρώθηκε στις 7 Δεκεμβρίου 2023.”

Αυτή η ανακοίνωση συνοδεύτηκε από ένα tweet από τον λογαριασμό Google Search Central:

“Η κυκλοφορία της ενημέρωσης κριτικών Νοεμβρίου έχει πλέον ολοκληρωθεί.”

 

Κριτικές, πριν την τελική ενημέρωση προηγήθηκε πτώση κατάταξης σε επιχειρήσεις

Περιέργως, υπήρξαν πολλές αναφορές μειώσεις κατάταξης που αναφέρθηκαν σε ομάδες SEO στο Facebook τις ημέρες πριν από το τέλος της κυκλοφορίας του συστήματος κριτικών.

Κανονικά υπάρχουν πτώσεις και αυξήσεις κατάταξης κάθε μέρα. Ωστόσο, γίνεται αξιοσημείωτο όταν υπάρχει ένα κύμα αναφορών σε πολλές ομάδες SEO στο Facebook, ειδικά σε αυτές που είναι δημοφιλείς με τις νευρικές πρακτικές SEO.

Προχωρώντας προς το 2024 – Τι να περιμένετε

Η Google δεν έχει συζητήσει τι σημαίνει όταν λέει ότι το σύστημα κριτικών θα βελτιώνεται με συνεχή και τακτικό ρυθμό. Μπορεί να είναι μια καθημερινή διαδικασία κατά την οποία λαμβάνονται δεδομένα από νέες ιστοσελίδες και προσαρμόζονται οι ταξινομήσεις. Δεν ξέρουμε και μάλλον δεν πρόκειται να βοηθήσει κανέναν να είναι καλύτερος στο SEO γνωρίζοντας τις λεπτομέρειες.

Η βέλτιστη πρακτική είναι να εξοικειωθεί με τις οδηγίες της Google σχετικά με το σύστημα κριτικών και να αυτοαξιολογηθεί σύμφωνα με αυτές τις οδηγίες εάν διαπιστώσει ότι ο ιστότοπός του επηρεάζεται πιθανώς από το σύστημα κριτικών.

Πολλά προφίλ θα χάσουν εάν δεν έχουν ήδη χάσει αξιολογήσεις μη ποιοτικές όπως καθορίζει το Google με αποτέλεσμα την σημαντική μείωση του αριθμού αυτών. Επίσης μαζί με αυτό σταδιακά συμπαρασύρει και την οργανική κατάταξη στην google υποχωρώντας θέσεις κάτω το domain.

Μοναδικός τρόπος για να διατηρήσετε την κατάταξή σας είναι ένα website υψηλής ποιότητάς περιεχομένου και seo.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα για τις ποινές κατάταξης της google και πως να θωρακίσετε την θέση σας στην οργανική αναζήτηση.

Άλλα άρθρα